Vrienden van Dopie

Het doel van de Vrienden van Dopie

De Vrienden van Dopie is bedoeld voor vrienden van Dopie en oud Dopianen die Dopie een warm hart toedragen en Dopie graag willen supporten. De laatste jaren is er steeds meer gesneden in de bijdrage die wij vanuit de TU en daarmee het sportcentrum ontvangen. Zo besteden wij bijvoorbeeld steeds meer geld aan trainingsvelden, omdat we deze nog maar beperkt vergoed krijgen. Hierdoor wordt het eveneens lastiger om voor verschillende kleinere dingen budget vrij te maken, denk aan een goede promotiecampagne voor evenementen of nieuwe trainingsmaterialen. Om dit op te vangen en oud Dopianen meer betrokkenheid te bieden bij Dopie, hebben wij in het verleden de Vrienden van Dopie opgezet.

Waar gaat uw bijdrage voor gebruikt worden?
Het geld zal voornamelijk besteed worden aan materialen en activiteiten buiten de reguliere wedstrijden en trainingen om. De eindverantwoordelijkheid van de besteding van het geld ligt bij het huidige bestuur van Dopie. Op de Algemene ledenvergadering zal goedkeuring van grote projecten plaatsvinden, en wordt een overzicht van inkomsten en bestedingen gepresenteerd.

Wat krijgt u terug vanuit Dopie?

- Een halfjaarlijkse update waar het geld voor gebruikt is, wat er gerealiseerd is

- Een jaarlijkse Re√ľnisten Perio in de brievenbus

- Uw naam vermeld op de website onder de Vrienden van Dopie

Hoe kunt u lid worden?

Lid worden is heel simpel! Een mailtje naar [email protected] met daarin uw naam, adres en IBAN nummer en het is klaar!

U kunt op elk moment in het jaar lid worden, en zult vanaf dan eenmaal per jaar een automatische incasso ontvangen van 30€. Ook als u meer informatie, wilt kunt u altijd mailen naar [email protected]

Wall of fame:
Renate van Drimmelen
Ralf Theijse
Richard Dingemans
Tom Brogtrop
Huub Rijper
Tom Alsem
Tim Wesseling
Bas van Os
Marleen Kriekaard
Hugo Houben
Brenda van Wijmen
Lonneke Schijvens
Kasper Ligtenberg
Cees-Jan Groen
Rik Rombouts
Frans Westers
Arjan Haak
Mark Henssen
Ellen Tolboom
Lisa Santen
Aimee Ferouge
Rogier Vrooman
Jasper Scheijmans
Hugo Boer
Tijmen de Jong

Voor elke dag na 15 oktober dat dit niet is bijgewerkt trekt de extern van 75,Yannick Kamerling, en de extern van 74, Jack Roelfsema, een shotje blue op het oudbesturendiner!


Erelid, altijd scherp en Godfather van de dopie website:
Rogier Vrooman